Житомирська партія Віталія Кличка «УДАР» вирішила допомогти багатодітній сім’ї

14 листопада Репортер Житомира розмістив у себе на сайті інформацію відзняту журналістами «5 Каналу» про те, що багатодітній матері замість допомоги запропонували віддати дітей в притулок.

Нагадаємо, у міськраду за допомогою мама десяти дітей Тетяна Вигівська звернулася, для того аби їй виділили кошти, для придбання дитячого одягу.

Каже, 6700 гривень, які отримує від держави, вистачає тільки на їжу. Багатодітна сім’я тулиться у двох кімнатах, в яких ніде розвернутися, з крихітною кухнею. У черзі на житло перед ними понад півтори тисячі сімей. Виділити родині більше приміщення або дати грошей чиновники не мають можливості.

Одразу після появи сюжету екс-кандидат в народні депутати, адвокат, член партії Віталія Кличка «УДАР» Роман Давиденко виріши допомогти матері-героїні. За один день Роман Дмитрович зібрав величезний пакет іграшок та приїхав до Житомира аби передати їх дітям.

Найменшенька Наталя, якій тільки два рочки, напевно, найбільше зраділа подарункам

За словами жінки, діти в школі вчаться непогано, допомагають їй по господарству: Тетяна Вигівська тримає біля будинку курей та гусей.

Роману Давиденку багатодітна жінка показувала роботу свого сина. Хлопець сам, біля будинку, почав майструвати собі житло, і вже зробив там невеличкий ремонт, каже, гроші взяв у кредит. Зазначу, у приміщенні, тільки в одній кімнаті стоїть 7 ліжечок.

Просила аби мені дали чи гроші, чи самі ліжка, проте, ніхто навіть і не “заворушився”. Я вимушена була брати кредит, і купувати все необхідне, – розповідає Тетяна Вигівська.

Багатодітна сім’я не вимагає у влади багато, вони всього лише просять допомогти з одягом та іграшками для дітей

Партія Віталія Кличка «УДАР» разом з її активним членом Романом Давиденко, який попри те, що відмовився балотуватися у Народні депутати на користь Геннадія Зубка, продовжує допомагати житомирянам. На наступному тижні ударівець пообіцяв привести для родини одяг.