Дивом від падіння гігантської бурульки врятувався водій у Житомирі. ВІДЕО

Він встиг вийти з автомобіля перед тим, як льодова брила пробила його наскрізь.

Хто понесе відповідальність за завдану шкоду – розбиралася Оксана Трокоз. Про це пише “5 Канал”.

Погнутий капот, розбите скло та продірявлений дах – у такому стані житомирянин Євген Степнов побачив свою автівку після того, як всього на кілька хвилин залишив біля магазину.

Євген Степнов, власник автомобіля: “Стекло, крыша вмятая полностью, её только менять. Вот брила льда. Прямо вот так наверно и упала. Сидел бы пасажир, це було б горе”.

Свідки кажуть: поряд із супермаркетом немає жодної огорожі та знаків, які б попереджали про небезпеку. Припускають: якби брила криги впала на людину, трагедії уникнути не вдалося би.

Василь Сингаєвський, свідок: “Брили аж сюди розлетілися. Тут йшли, щоб тут хтось вмєсто цієї машини йшов, то воно б на голову звалилося. Щоб була огорожа, то машини тут не ставили б”.

В адміністрації магазину усі звинувачення відкидають. Мовляв, збивати бурульки – не зобов`язані. На камеру розмовляти взагалі відмовляються.

Чиновники ж наразі теж не можуть визначитися, хто мав би очищати дахи від криги: магазин чи ЖЕК. І радять потерпілому звертатися до суду. Але не через сніг, а через вдсутність парковки.

Світлана Півоварова, начальник управління житлового господарства Житомирської міської ради: “Біля кожного магазину є парковочний карман і вони мають мають забезпечити цю паркову. Якщо він стояв правильно, він виграє позов до суду”.

Євген Степнов таки збирається невдовзі звернутися до суду. Позиватиметься він і до комунальників і до адмінстрації супермаркету – щоби вішкодувати збитки за ремонт автомобіля.