Сахневич порівняв Дебоя з Кавуном

Успіхів завтра на сесії міської ради міському голові Володимиру Дебою під час засідання громадської ради побажав Анатолій Сахневич, який очолює міський територіальний центр соціального обслуговування громадян.

Чиновник, який опікується у Житомирі одинокими пенсіонерами, під час виступу перед громадською радою щодо питання надання допомоги безпритульним громадянам у зимовий період, звернувся до членів ради з проханням підтримати міського голову у ситуції, яка склалась навколо секретаря ради.

Стиль управління, який демонструє Дебой, Сахневичу нагадує керівну манеру Василя Кавуна, який керував обкомом КПУ Житомирщини з 1978 по 1989 роки.

Порівняння Сахневич вжив у позитивному розумінні.

Керівник терцентру, де знаходять прихисток одинокі і малозабезпечені пенсіонери, згадав часи, як щодня о 8-й ранку Кавун збирав підлеглих і давав розпрядження, жорстко контролюючи їх виконання.

Нагадаємо, губернатор Сергій Рижук і голова обласної ради Йосип Запаловський, які вийшли з місцевої компартійної школи, наполягають на виділенні з обласного бюджету 500 тисяч гривень на пам’ятник своєму вчителеві Віктору Кременицькому, який очолював житомирський облвиконком до Кавуна – з 1955–го по 1982 роки.

Громадськість, яка вболіває за відродження у Житомирі українських традицій, вбачає у оспівуванні діяльності радянських компартійних діячів відсутність належної української національної політики на рівні держави.