Житомирське трамвайно-тролейбусне управління проводить Різдвяну акцію

КП “Житомирське трамвайно-тролейбусне управління” Житомирської міської ради в період з 7 грудня 2012 року по 3 січня 2013 року проводить акцію “Щасливий квиток”. Усі квитки, які придбані у цей період у кондуктора трамвая та тролейбуса є акційними.

Розіграш цікавих різдвяних подарунків відбудеться 4 січня 2013 року о 12:00 біля диспетчерського пункту ЖТТУ за адресою “Майдан привокзальний 1”.

Для участі у розіграші подарунків необхідно з 10:00 до 12:00 вкинути у скриньку конверт з 20 квитками на проїзд у міському електротранспорті. На конверті вказати Прізвище, Ім’я та по-батькові. Для отримання виграшного подарунка мати при собі документ, що засвідчує особу.

Для участі в акції залучені спонсори: Житомирський обласний драматичний театр, каток від Глобал ICE, мережа магазинів “Товари за цінами СССР”, ТМ “Житомирська Душевна”, туристичне агенство “Смайл”, магазин “Маяк”, кінотеатр “Мультиплекс”, відділ “Подарунки”ТЦ “Житній”, фітнес клуб “ФітКервс”, які люб’язно надали безліч цікавих цінних різдв’яних подарунків.

Беріть участь в акції. Більше квітків – більше подарунків. Щастя Вам, здоров’я, азарту та багато виграшів.