На Житомирщині зникли мати з сином

Про зникнення 24-річної мешканки Малина в міліцію повідомила її мати.

Тривога посилювалася й через те, що молода жінка пішла з дому не сама, а прихопила свого дворічного сина. Куди відправилася – невідомо.

За словами бабусі, донька часто покидала будинок, оскільки страждає психічним захворюванням і офіційно перебуває на відповідному лікарняному обліку. За кілька днів поверталася і все, нібито, було добре. Однак на цей раз жінка забрала з собою свого дворічного сина, про це Репортерові розповіли у прес-службі УМВС України в Житомирській області.

Міліціонери терміново склали орієнтування за прикметами зниклих

Їх було оголошено в розшук, а інформацію направлено в усі райвідділи міліції Житомирської області та сусідніх областей.

Подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і розпочате кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

За наявною у нас інформацією, розшукувана жінка могла виїхати в Київську область, – розповідає начальник Малинського МВ УМВС України в Житомирській області Михайло Старовойт. – Рідні засвідчили, що саме туди під час своїх коротких подорожей вона ходила, мотивуючи необхідність своїх мандрівок рішенням якихось проблем.

Тому для швидкого встановлення місцеперебування розшукуваних або ж будь-яких відомостей про них житомирська міліція звернулися за допомогою до київських колег.

Нарешті, ввечері 7 січня маму з маленьким хлопчиком виявили на столичному залізничному вокзалі

Жінка збиралася мандрувати і далі. За її словами, всі ці кілька днів вона з сином знаходилася в Києві. Де саме і в яких умовах, ще належить з’ясувати правоохоронцям.

Поки мати з дитиною доставлена ??в рідне місто, де їх направили на обстеження в медичний заклад, щоб визначити, чи не зашкодила подорож їх здоров’ю.

Аби надалі не допустити подібних випадків, враховуючи психічну хворобу молодої матері, міліціонери рекомендували посилити контроль над її поведінкою і лікаря, під наглядом якого вона перебуває, і рідним, під дахом яких вона живе разом із сином.