Переможець обласного конкурсу на кращий репортаж про внесок жінок у соціально-економічний розвиток Житомирщини отримає у подарунок диктофон

„Жінки, які творять історію Житомирщини”.

Такою є назва конкурсу на кращий репортаж про внесок жінок у соціально-економічний розвиток Житомирщини.

Організатор конкурсу – ЖОМГО «Паритет». Співорганізатори – головне управління інформації та комунікацій з громадськістю та департамент у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

Конкурсні роботи прийматимуть у вигляді інтерв’ю, відеорепортажів, радіорепортажів, статей для друкованих ЗМІ та інтернет-видань.

Героїнею репортажу, статті може бути керівниця підприємства, активна громадська діячка, науковець, політик.

– Важливими аспектами є досвід професійної діяльності, складові життєвого успіху, можливості поєднання сімейної та професійної сфери, плани на майбутнє, внесок у розвиток громади села, міста, області тощо, – кажуть організатори.

До участі у конкурсі запрошують представників комунальних і приватних ЗМІ області, позаштатних кореспондентів, дописувачів друкованих та Інтернет-видань, медіа-сектор громадських організацій.

Але є умова: конкурсна робота перед поданням на конкурс повинна бути опублікована. У заявці на участь має бути посилання або вихідні дані на інтерв’ю, відеорепортаж, радіорепортаж, статтю у друкованих ЗМІ та Інтернет-виданні.

До 25 лютого 2013 року учасникам необхідно надіслати роботи та заявку про участь у конкурсі (форма заявки додається) на e-mail: ngo_paritet@ukr.net з поміткою «На конкурс» або на електронних носіях на адресу: 10008, м. Житомир, вул. В. Бердичівська, 41/153 з поміткою «На конкурс».

Підбиття підсумків та нагородження переможців конкурсу відбудеться 5 березня.

– Переможців нагородять цінними подарунками (цифровими диктофонами) та дипломами, – інформують в оргкомітеті.

За довідками звертатися до голови ради ЖОМГО „Паритет” Наталії Тарасенко (тел. 097-521-41-29).