Олексій Буковський очолив у Житомирі міську організацію партії “УДАР”. ФОТО

На позачерговій конференції Житомирської міської організації політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка», обрали голову організації, його заступника та голову виконавчого комітету.

Привітальне слово делегатам та гостям конференції сказав народний депутат України, голова Житомирської обласної організації ПП «УДАР» Рустам Раупов. Він закликав усіх об’єднатися навколо ідеології формування та зміни існуючого стану справ, відстоювати свої ідеологічні принципи.

«Ми пройшли нелегкий шлях виборчої кампанії, досягли непоганого результату, але нам зупинятися не можна. Попереду у нас місцеві та президентські вибори, які ми повинні виграти з найкращим результатом. Політична партія насправді сильна лише тоді, коли члени партії довіряють одне одному та беруть на себе відповідальність, коли відносини базуються на взаємній довірі та повазі», – наголосив він.

За одностайним рішенням учасників зборів головою Житомирської міської організації ПП «УДАР» було обрано Олексія Буковського, який відтепер представлятиме інтереси партії в обласному центрі. Новообраний голова зарекомендував себе як порядна та виважена людина зі стійкими моральними та ідеологічними принципами, який здатен згуртувати навколо себе людей та бажанням змінювати життя громадян у кращу сторону.

«Наша задача – зробити все для того, аби Житомир став європейським містом, а Україна – європейською державою. Я готовий формувати команду і нести відповідальність за неї, адже лише єдиним фронтом ми досягнемо поставлені перед нами цілі», – зазначив у своєму виступі Олексій Буковський.

Заступником голови міської організації було обрано Романа Давиденка, який балотувався по мажоритарному округу м. Житомира від партії на парламентських виборах і здобув велику повагу і популярність серед житомирян.

Головою виконавчого комітету за одностайним рішенням зборів обрали нинішнього депутата міської ради В’ячеслава Глазунова.

Гостями цьогорічних міських зборів стали народні депутати від партії «УДАР».

Житомир відвідали: голова Закарпатської обласної організації ПП «УДАР» Валерій Пацкан, голова Рівненської обласної організації ПП «УДАР» Віталій Чугунніков та голова Івано-Франківської обласної організації ПП «УДАР» Роман Чернега.

«Наша ціль – велика перемога над існуючим режимом. І кожен з нас робить кроки до поставленої мети, докладаючи усіх зусиль», – зазначив народний депутат України Валерій Пацкан.

Також у своїх виступах вони наголосили на тому, що одним із кроків до досягнення великої перемоги є підсилення та зміцнення місцевих організацій партії.

«Ми одна велика родина, яка називається «УДАР». Наша задача – нова якість політики, повернення довіри виборця до політиків, зміцнення місцевих осередків партії», – зауважив народний депутат України Віталій Чугунніков.

«Житомирська область показує хороші результати роботи – тож нехай і надалі ваші лави лише поповнюються та розширюються. Хорошої і продуктивної вам роботи», – зазначив народний депутат України Роман Чернега.

Насамкінець відбулося вручення партійних квитків новим членам партії.

Конференцію своїм виступом завершив новообраний голова міської організації ПП «УДАР» Олексій Буковський.