Сергій Вікторов на День Святого Валентина влаштує юним житомирянам кохання з першого погляду. ФОТО

13 лютого, у переддень Всесвітнього Дня закоханих, у концертній залі обласного телецентру відбудеться традиційне молодіжне свято “ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА-2013”.

Цього дня інформаційно-мистецький проект “Молодь обирає мистецтво” представить виступи улюблених молоддю естрадних виконавців, звучатиме сучасна музика, відбудеться конкурс “Краще освідчення у коханні”, молодіжна акція “Кращий слоган про кохання”, гала-концерт півфіналу музичного проекту “АКАДЕМІЯ ЗІРОК-7” та анонімне анкетування для молоді на тему “Що ти знаєш про кохання”.

І це далеко не весь перелік того, що запропонують в цей вечір юним глядачам.

Організатори заходу: департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради та концертно-видовищне об’єднання “ШОУ СЕРГІЯ ВІКТОРОВА”.

Ще до початку концертної програми свята у фойє телецентру будуть організовані інформаційні акції для молоді.

Їх проведуть співорганізатори свята – обласний Центр профілактики та боротьби зі СНІДом, міський культурно-спортивний центр, БО “Фонд громади Житомира”, міський центр соцслужб для сім’ї, дітей та молоді, косметична фірма “Оріфлейм”, програма “Здоров’я жінок України”, ГО “МІР”, “Перспектива” та “Клініка, дружня до молоді”.

Зацікавлять присутніх виступи півфіналістів знаного на Поліссі мистецького продюсерського проекту “АКАДЕМІЯ ЗІРОК-7” – відомих серед молоді виконавців:

Ольги Рибчинської

Насті Навольнєвої

Марії Ревінцової

міжнародної школи танцю “T-SQUAD”

Виконавиці східного танцю АІШІ

Танцювальних груп “LADIES DANCE” та 4 KIDS”

Анни Безелюк і багатьох інших чудових виконавців.

Група “Пау-TINA” представить концертні номери, підготовлені спеціально для цього свята, а також свої нові екзотичні сценічні вбрання.

Популярна серед молоді танцювальна команда “T-SQUAD” (вже в новому складі) підготувала прем’єрні танцювальні постановки.

Зазначені колективи та виконавці щоразу беруть участь у численних молодіжних фестивалях, форумах та конкурсах і неодноразово там перемагають, займаючи призові місця.

Родзинкою свята стане інтерактивне супер-змагання “Кохання з першого погляду”.

У ній – все як у всім відомій телеверсії: троє дівчат та троє хлопців, ведучі, які намагаються їх усіх зісватати між собою, та кінцевий результат – пара «свіжезакоханих» з першого погляду.

Імена щасливчиків, які братимуть участь у грі, вже відомі – це півфіналісти щорічних змагань “Чарівна Полісянка-2013” та “Поліський красень-2013”, започаткованих минулого року редакцією газети “Ваші ІНТЕРЕСи” та fashion-студією моделей “Elite Brilliant Models”.

Важливо, що майбутні учасники гри не мають бути знайомими між собою, а відтак бачити один одного їм збороняється. Продюсери навмисно призначають їм співбесіду в різні дні та час, щоб ті ненароком не побачились і не закохалися завчасно.

Щоб стати одним із шести щасливчиків, потрібно було мати: почуття гумору, почуття міри та фотогенічну зовнішність. Адже тут важливо те, щоб на тебе було приємно подивитися як тим, хто з тобою грає, так і тим, хто на вашу гру дивиться зі сторони. Так відбирались 3 дівчини та 3 хлопця, які стали учасниками гри.

Наприкінці визначається пара закоханих з першого погляду.

Усі отримають призи, подарунки. Іноді випадає лише одна пара, а іноді – і всі три. Так, щоб ніхто нікого не вибрав, ще не було ні разу. А так, щоб вибрав раз і назавжди, було – одна пара після закінчення гри побралася і тепер у них дитина.

Отож, традиційне шоу до Дня закоханих має бути цікавим та веселим.

Всі подробиці ви дізнаєтесь на інтернет-сайті http://viktorovshow.at.ua

______________________________________

Генеральний медіа-партнер – телерадіокомпанія “ЕФІР” та її радіостанції “Супер-радіо 91,1”, “Русское радио”, “Ретро FM”, “Ера FM”, ексклюзивний медіа-партнер – газета “20 хвилин”, головний медіа-партнер – газета “Ваші ІНТЕРЕСи”, головний радіо-партнер – радіо “Житомирська хвиля”. Інформаційну підтримку здійснюють: радіостанціїя “Z-радіо”, КП “Реклама”, РА “Прайм” і “Кент”, газети “Авізо”, “Місто”, “Пульс-норма”, “Імперія ТВ”, “Купець Полісся”, “Меркурій”, “Замок володарів”, “Житомирщина”, сайти: www.ruporzt.com.ua, www.interesu.info, www.expreszt.com.ua, Репортер Житомира, www.0412.in.ua, www.ladyportal.info

Отож, якщо ти молодий, сучасний і намагаєшся вести здоровий спосіб життя, відсвяткуй ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА у середу, 13 лютого о 17 годині в обласному телецентрі (вул. Театральна, 7) і гарний настрій тобі буде забезпечено.

Учбові заклади та організації можуть замовити запрошення за тел. 063-958-87-50.