В Житомирі пройде ділова гра «Залізний підприємець»

2 березня 2013 молоді житомиряни з активною життєвою позицією отримають можливість випробувати свої сили в ролі підприємців.

Всього за одну годину їм належить придумати декілька бізнес-ідей, вибрати з них найперспективнішу і розробити для неї бізнес-модель, після чого представити свій проект журі й суперникам.

Дві кращі команди отримають путівки у всеукраїнський півфінал, який відбудеться у Києві 24 квітня 2013 року в рамках Українського форуму інтернет діячів «iForum 2013». Переможці півфіналу стануть учасниками фінальної гри 17 травня в Москві.

Участь у грі можуть взяти студенти економічних і технологічних спеціальностей.

Реєстрація учасників до 27 лютого 2013 року на сайті бізнес-інкубатора: http://hse-inc.timepad.ru/event/55183/

Ідея ділової гри «Залізний підприємець» прийшла з Массчусетского технологічного інституту (MIT, США) та набула широкої популярності серед молодих людей України, Росії, Білорусі та Казахстану.

Беручи участь в грі, учасники отримують можливість відчути азарт створення власного бізнесу без будь-яких ризиків, поліпшити свої навички роботи в команді, а також познайомитися з основами розробки, комерціалізації та презентації бізнес-ідей.

Більш детальна інформація на http://vk.com/iron_entrepreneur_ukraine http://prevolio.com/iron_entrepreneur

Організатори гри:

Бізнес-інкубатор Національного дослідницького університету «Вища школа економіки» (Москва)

Організатор ігор в Україні – Бізнес-інкубатор зростання UP (Київ)

Організатор гри в Житомирі – компанія ISM України (розробка рішень в областях електронної комерції та електронного навчання)