Заповіт Ванги Житомиру: поставити хрест з каплицею зі сторони Києва. ВІДЕО

Житомирський художник Святослав Громов впевнений, що на в’їзді до Житомира зі сторони Києва має стояти хрест та каплиця.

За його словами, так йому заповідала вже покійна болгарська провидиця Ванга, коли він був в неї на прийомі в 1992-му році.

З тих пір чоловік відкрив в собі талант до малювання та влаштовує виставки, щоб привернути увагу громадськості до цієї ідеї.

Одна з таких виставок нещодавно відкрилась в житомирській обласній бібліотеці.

Про це інформує телеканал Союз-ТВ.

– Вона завіщала поставити двадцятиметровий хрест з каплицею на в’їзді в Житомир зі сторони Києва, щоб він ніс гармонізацію не лише нашому місту, а й всій Україні, – каже художник, який очевидно сповнений рішучості втілити в життя заповіт Ванги Житомиру.

Відступати Святослав Громов не збирається, хоч на реалізацію проекту треба 10 тисяч доларів, яких у художника немає.

Рішучості митцеві додає сон, який йому приснився в липні 2012-го року. “Снилось мені, що я його поставив, цей хрест й вдарила в нього блискавка і з’явилась поплавлена жесть і рана з’явилась”, – згадує сповнене символізму сновидіння художник.

Чоловік вже намалював ескізні проекти хреста й каплиці.

По периметру мають бути сонячні батареї, щоб хрест світився вночі, а на його верхівці – три колоски пшениці в яких втілиться ідея Жита і Миру.

Художник переконує, що має попередні домовленості з міською радою Житомира, якій він обгрунтував енергетичний ефект від виконання заповіту Ванги.