Жінки vs. Чоловіки

Ви гадаєте, чоловіки, що нам, жінкам, приємно з вами сваритися?

Ну так, нам приносить певне задоволення викидати з вікна ваші комп’ютерні джойстики, які ви пестите довгими зимовими і літніми вечорами у своїх шкарубких долонях; вцілювати у ваші затуманені голови цупкими рулонами обухівського туалетного паперу та першими прочитувати повідомлення, які приходять на ваші мобільні телефони.

У цьому таки щось є! А в решті – істериках, класичному «горілка в роті, телефон у роботі», необґрунтованих ревнощах (мені приснилося, що ти з іншою, та ще й на моїх очах, як ти посмів?) для нас не має нічого приємного. То тільки виснажує наші крихкі, тендітні нерви.

То до чого я веду? Як лютий проведеш, так березень зустрінеш – цю безпрограшну схему має пам’ятати кожна школярка. І хай ця схема, як і будь-яка інша, може дати збій (ось я колись подарувала своєму однокласникові гаманець зі шкури крокодила, а у відповідь не отримала жодного прояву уваги), проте ще наші бабусі нею користувалися і мали з того цінні дивіденди – мило із запахом суниці, відрізи матерії на плаття до першотравневих свят та пляшечки з одеколоно-парфумами, якими ще можна похмелятися.

Ми, жінки, хочемо з вами, чоловіками, насправді товаришувати! Змінити статус із «vs.» на «feat.» або навіть «&» хоча б на рекреаційний лютнево-березневий період. Все ж таки в цей передвесняний хвилюючий час не лише коти хочуть кохання і ласки…