ДАІ відреагувало на статтю на Репортері щодо “приблатньонних” водіїв на Михайлівській в Житомирі

Екіпажам житомирського ДАІ дана вказівка щодня контролювати дотримання правил дорожнього руху на єдиній в Житомирі пішохідній вулиці Михайлівській.

Про це Репортеру Житомира повідомили в прес-службі УДАІ УМВС в області.

Ініціатором наведення порядку на вулиці Михайлівській в Житомирі, яка є пішохідною, й по якій, відповідно, забороняється рух автомобілів виступила депутат житомирської міської ради Наталія Боровська, яка направила відповідне звернення на ім’я начальника обласного ДАІ Олександра Кравченка та розмістила текст цього звернення на своїй сторінці в facebook

Дивіться! Михайлівську в Житомирі перетворили на вулицю для “приблатньонних” порушників, – депутат міськради Боровська. ФОТО

Як повідомили Репортеру Житомира в прес-службі обласного ДАІ, депутатський запит обласна Державтоінспекція отримала й згідно законодавства в десятиденний термін на нього буде дана відповідь.

– Нарядам ДПС, які заступають на зміну в Житомирі дана вказівка щоденно навідуватись на вулицю Михайлівську та контролювати дотримання водіями правил дорожнього руху, – говорить керівник прес-служби ДАІ області Микола Яцкевич.