Міський голова Житомира: “Поки я буду міським головою, те що не встигли поцупити – не поцуплять”. ВІДЕО

“Якщо не по нашому, то ніяк по-іншому. Мені дуже прикро, що політика сьогодні заважає вирішенню нагальних господарських питань Житомира”.

Так прокоментував зрив сесії міської ради Житомира міський голова Володимир Дебой.

Формально сесія була відкрита й закрита, але жодного питання депутати не розглянули.

Налагоджувати порозуміння з частиною депутатського корпусу, яка заговорила з мером мовою ультиматуму Володимир Дебой планує шляхом консультацій та домовленостей. “Іншого шляху врегулювання ситуації немає” – наголошує міський голова.

Мер Житомира запрошує депутатів до ділової співбесіди.

Володимир Дебой каже, що замість того, щоб системно розгрібати проблеми, йде непідкріплене звинувачення в тому, що виконком не працює, при чому не наводиться жодної агрументованої підстави, крім емоцій.

– Я б сказав би навпаки – заступники працюють самовіддано, чесно, порядно. Це викликає обурення багатьох тих, хто себе за мікрофоном робить полум’яним представником народу, – каже міський голова Житомира.

Він наголошує – у виконавчому комітеті є представники опозиції. Таким чином ініціатори силового розпуску виконкому дають оцінку своїм колегам, які до речі, підтримують всі рішення виконавчого комітету, працювали злагоджено, вносять розумні пропозиції.

Міський голова бачить в сьогоднішній спробі опозиції розпустити виконавчий комітет – бажання вийти з його складу й два роки перед виборами брутально ганьбити всі ініціативи влади Житомира, міського голови, знявши з себе відповідальність за стан справ в місті.

“Сьогодні ми побачили, що господарські справи, соціальні справи, людські справи нічого не вартують для певних депутатів на відміну від задоволення своїх амбіцій.

Це є мілкі інтереси певних невдоволених депутатів, які ще не все поцупили в цьому місті. Але цього не буде, поки я буду міським головою”, – сказав Володимир Дебой.