Рустам Раупов прокоментував ситуацію з Тетяною Шкуропат

“Це чистої води тиск. Їй пропонували синхронно голосувати з партією влади, але, як бачимо, вона підтримує позицію опозиційних фракцій.”

Про це заявив народний депутат Рустам Раупов, коментуючи сайту Репортер Житомира ситуацію з можливим позбавленням депутата Житомирської міської ради Тетяни Шкуропат депутатських повноважень.

Нагадаємо, вчора під час засідання сесії міської ради прокуратура Житомира довела до відома громадськості інформацію про те, що депутат від фракції “УДАР” Тетяна Шкуропат вчинила корупційне правопорушення, що є підставою для припинення її депутатських повноважень без рішення ради.

– З самого початку це був тиск на опозиційного депутата, – каже Раупов.

Спочатку справа була передана до суду й суд першої інстанції виправав депутата. Але далі прокуратура подала на апеляцію. Й Апеляційний суд визнав Тетяну Шкуропат винною.

Зараз депутат намагається захистити своє чесне ім’я в Європейському суді з прав людини.

– Якби вона не була впевнена в безпідставності висунутих проти неї звинувачень, вона б не зверталася до Європейського суду, – зауважує Раупов.

Щоб не зашкодити іміджеві партії Тетяна Шкуропат до завершення всіх судових процесів призупинила членство в “УДАРі”.

– Ми будемо боротися за те, щоб захисти чесне ім’я нашої людини. Ми зробимо все для того, щоб ця боротьба увінчалась перемогою, – сказав Рустам Раупов.