В Житомир на акцію протесту проти свавілля влади приїхала більшість фракції УДАРу в Верховній Раді

Більшість народних депутатів від фракції “УДАР” прийняли участь в акції протесту в Житомирі.

Про це інформує прес-служба Житомирської обласної організації ПП «УДАР Віталія Кличка».

Нагадаємо, 6 квітня під стінами Житомирської облдержадміністрації відбувся мітинг у рамках загальнонаціональної акції протесту «Вставай, Україно!».

Щоб висловити свою громадянську позицію на акцію приїхала більша частина народних депутатів України від фракції «УДАР» та лідери партій «Батьківщина» та «Свобода».

Під час виступу перед учасниками протесту народний депутат України Рустам Раупов, голова Житомирської обласної організації ПП «УДАР», наголосив: «Безлад, який наводить нинішня влада в Україні, призвів до того, що в усьому світі про неї говорять як про державу, в якій діє придушення прав і свобод громадян, вибіркове правосуддя, безпідставно сидять в тюрмах політичні в’язні, руйнуються демократичні інституції! Це критична точка. І з цим необхідно боротися».

У своїй промові Рустам Раупов зазначив, що життя в країні, де не має свободи людини, де не виконуються норми Конституції, де панує беззаконня і безглуздя діючої влади неможливе.

«Нинішня влада відкрито демонструє свою неповагу до українського народу. Їх мета – це реалізація особистих намірів та потреб. Ми повинні це припинити та побудувати нову державу, в якій в першу чергу будуть цінувати права та свободу громадян, діятимуть європейські стандарти життя, норми і правила, в якій ми та наші діти будуть з упевненістю дивитися в майбутнє! Тому ми тут!»

Наприкінці свого виступу народний депутат подякував всім, хто прийшов та заявив про себе на порозі змін країни.

За словами присутніх народних депутатів від фракції «УДАР», вони роблять все можливе, щоб найближчим часом ухвалили закон про імпічмент Президента та відставку уряду.

«Ми разом із політичними партнерами намагаємося кожного дня робити все для того, щоб захистити ваші права, кожен свій крок ми координуємо разом із колегами по опозиції. Ми хочемо, щоб скоріше в країні запанували порядок та правосуддя», – наголосили народні обранці.

Нагадаємо: з 12 години колонна мітингувальників вирушила центральними вулицями Житомира від площі Перемоги до майдану Корольова. Мітинг тривав біля двох годин. Присутніх було біля трьох тисяч людей.

ФОТО!