Харчук розповіла про пішохідний квест “Легенди Житомира”

В Житомирі 7-го вересня в день міста пройде пішохідний квест «Легенди Житомира».

Заявки на участь у квесті подали 6 команд, кожна з яких за умовами гри складається від 3 до 5 чоловік, – інформує прес-служба мерії.

7 вересня о 14-й годині у сквері біля приміщення Житомирського обласного музично-драматичного театру імені Івана Кочерги пройде офіційна реєстрація учасників, видача завдань та атрибутики гри.

Формат пішохідного квесту «Легенди Житомира» являє собою серію завдань, в яких зашифровані певні загадки або відомі об’єкти.

Необхідно по черзі відгадати всі адреси, відвідати кожне місце і знайти захований там ключ до наступного завдання або виконати завдання агента.

Для перемоги необхідно пройти всі завдання швидше від інших команд.

Начальник управління культури Житомирської міської ради Лариса Харчук каже, що це цікава гра, під час якої учасникам доведеться брати участь у «Танцювальній версії» святкування, фестивалі «Пікнік по-житомирськи», шукати маршрутку з певним номером та виконувати багато інших завдань».

Гра триватиме 2 години. Переможці отримають кубок міста, а вже наступного року за головний приз будуть змагатися команди з усієї України.