Лідера Демальянсу побили невідомі у Житомирі. Оновлено

24 жовтня біля 14 год. на зупинці біля офісу Демальянсу невідомі напали на лідера організації.

Про це Репортеру Житомира повідомив один із лідерів організації Дмитро Ткачук.

“Василь Гацько приїхав сьогодні до Житомира. Виходячи з маршрутки на нього напали двоє молодиків і нанесли йому декілька ударів, розбивши обличчя. Він вирвався і забіг в відділення Укргазбанку, що на розі Київської-Шелушкова. Молодики відразу втікли”, – розповів Дмитро.

Наразі активісти чекають міліцію.

Окрім того,за словами Дмитра Ткачука,станом на 14 45 біля офісу ДемАльянсу на Хлібній зібрався мітинг противників.

Нагадаємо, 14 жовтня о 15 год. має відбутись зустріч лідера ДемАльянсу Василя Гацька з журналістами та членами організації.

Пізніше в УМВС України у Житомирській області повідомили, що до Житомирського міськвідділу 23 жовтня звернувся лідер однієї з політичних партій із заявою про його побиття у Житомирі невідомими. На даний час правоохоронці розпочали заходи щодо встановлення винних осіб. Заява прес-служби партії щодо причетності до інциденту працівників міліції є недостовірною та має провокативний характер.

“Близько 15.30 години до чергової частини Житомирського міськвідділу надійшло повідомлення від жителя м. Києва про те, що двоє невідомих нанесли йому тілесні ушкодження на перехресті вулиць Київської та Хлібної у м. Житомирі. Заява відповідним чином зареєстрована та розпочато першочергові заходи”, – йдеться в повідомленні.

Фото зі сторінки у фейсбук Василя Гацька.