Нардеп Раупов провів особистий прийом громадян

29 жовтня народний депутат Рустам Раупов провів особистий прийом громадян у власній приймальні.

Згідно Закону України, прийом ведеться раз на місяць, на який громадяни можуть звернутися з будь-яких питань за попереднім записом. Спектр питань, які підіймалися під час прийому самий різноманітний: вирішення нагальних комунальних і побутових проблем, з якими стикаються житомиряни щодня, юридична консультація тощо. Всі питання Рустам Раупов взяв під свій особистий контроль. За його словами, питання захисту інтересів громадян – це найперший обов’язок народного обранця.

Того ж дня на черговій зустрічі у «Школі молодого політика» народний депутат від фракції «УДАР» Рустам Раупов говорив про молодь у політиці, роботу народного депутата, відповідав на запитання учасників інтерактиву.

«Кожен для себе в першу чергу має відповісти на запитання «чого я прагну в житті» і добиватися своєї мети. Для цього потрібна не лише наполегливість, але і певні особисті якості. Я зауважу, що успіху добиваються люди вольові та харизматичні», – зазначив Рустам Раупов.

Нагадаємо, що «Школа молодого політика» спрямована на якісну політичну освіту, що включає розуміння ідеологій, природи політики та лідерства, нових сучасних концепцій щодо розвитку держави і соціуму.

На розгляд та обговорення учасників школи виносяться такі питання як журналістика і політика, молодь в сучасній українській політиці, роль молоді в структурі та розбудові партійної організації, повноваження та основи діяльності депутатів місцевих рад, тощо.

Зокрема, 31 жовтня у роботі «Школи» візьме участь і Генеральний Секретар асамблеї ГУАМ Валерій Карлович Чечелашвілі. Поспілкуватися з політиком запрошуються всі бажаючі.

Прес-служба Рустама Раупова