Під час презентації кліпу в Житомирі Сергій Харчук подарував Марії Хімич букет паперових троянд. Фото

Коли стосунки розриваються…

Передати цей настрій спробували житомирські журналісти, знявши кліп на пісню гурту “Фрістайл” “Букет бумажных роз”.

Презентація кліпу відбулася в ресторані “Плезентвіль”.

Журналісти Сергій Харчук, який працює на Журналі Житомира й Марія Хімич з газети “Житомирщина” спробували себе в ролі драматичних акторів, зігравши ситуацію розриву стосунків й пов’язаних з цим переживань.

Кліп став дебютною режисерською роботою житомирського журналіста Сергія Фещенка, редактора одного з місцевих інформаційних сайтів. Оператором виступив Олександр Голодецький, відеоблогер та власник ютуб-акаунту “Дивись першим“.

Під час презентації журналісти поділились враженнями від зйомок, розповіли для чого вони зняли кліп й чому саме на цю пісню.

За словами Марії Хімич, найважче для неї було виходити знімальний день на підборах та грати кохання до колеги. На запитання з залу, якою є її мрія, Марія відповіла, що “хоче змінити світ на краще, змінити світ найкраще”.

Сергій Харчук зізнався, що з такою харизматичною привабливою партнеркою найскладнішим для нього було сконцентруватися саме на зйомках. Але він витримав це випробування й каже, що участь в проекті допомогла йому розкрити частинку прихованого творчого потенціалу.

Під час презентації відбувся невеличкий перформанс – Сергій Харчук подарував Марії Хімич символ пісні – букет паперових троянд.

Режисер кліпу Сергій Фещенко сказав, що метою зйомок стало бажання реалізувати творчий проект, спробувати себе в чомусь новому, збагатити життя цікавими подіями, отримати досвід, який дозволить підходити до написання журналістських матеріалів більш творчо, а також зробити подарунок гурту “Фрістайл”, який 23-го вересня виступив у Житомирі.

Як виявилося, журналісти планували встигнути завершити роботу над кліпом до дня концерту гурту “Фрістайл” в Житомирі й особисто вручити його виконавиці Ніні Кірсо. Але не встигли, оскільки знадобився ще один знімальний день. Тому їм нічого не залишилось, як повідомити під час прес-конференції після концерту в Житомирі гурт “Фрістайл” про те, що місцева творча група знімає кліп на їх пісню.

На це Ніна Кірсо відреагувала схвально й пообіцяла переглянути кліп. З її слів – це вже не вперше прихильники гурту знімають для них авторські кліпи з власної ініціативи.

Режисер кліпу Сергій Фещенко каже, що обрали саме цю пісню, бо в ній є драматизм, який цікаво було передати візуально.

Журналісти повідомили, що цілком можливо, що дещо згодом знову знімуть якесь відео. Можливо, це буде комерційний проект, можливо, соціальний, а можливо – просто творчий з метою самовираження. А поки з їх слів, вони беруть тайм-аут й з головою поринають в свою основну роботу – журналістику.

А вот где действительно все спокойно – так это в небе! Если планируете купить самолет или просто полетать убедитесь, что знаете где у него зажигание. Удачного полета!