Світлана Возна вважає плакат протестувальниці Куркчі наклепницьким

Начальник територіальної державної інспекції з питань праці в Житомирській області Світлана Возна обурена діями звільнених з обласного управління Держгірпромнагляду та експертно-технічного центру працівників, які мітингуючи сьогодні під стінами ОДА розгорнули плакат з питанням до інспекції праці: “Скільки коштує одна ваша перевірка?”.

Нагадаємо, Наталія Куркчі та ще більше десяти працівників відділень Держгірпромнагляду Житомирщини були звільнені з роботи. Працівники спробували захистити своє право на працю, а Наталія Куркчі навіть прикувала себе наручниками в робочому кабінеті на знак протесту.

“Проведена інспекцією праці перевірка щодо законності звільнення цих громадян, здійснена на їх вимогу, не дає підстав сумніватися в непровомірності дій інспектора”, – каже Возна.

З огляду на це начальник інспекції праці вважає наклепницьким напис на плакаті в якому натякається на корупційну складову в діях інспектора.

Світлана Возна як начальник інспекції готова захищати честь установи в судовому порядку.

Водночас, Наталія Куркчі, яка не погоджується з висновками інспекції з праці щодо відсутності незаконних дій в справі її звільнення з роботи, також збирається до суду.