У  сім’ї із Житомира народилася десята дитина

У житомирській сім’ї Анни і Богдана Бодомерів народився хлопчик Петро – десята дитина в родині.

За 14 років подружнього життя у сімейної пари народилося чотири доньки та шість синів, останній з яких з’явився на світ 16 жовтня 2013 року.

«Вся наша сім’я хвилювалася і молилася за наймолодшого. Старші діти підтримували і допомагали татові, поки ми з Петром перебуваємо у лікарні», — розповіла Анна Бодомер.

Із вітаннями та подарунками до Житомирського обласного перинатального центру охорони здоров’я матері і дитини завітали Житомирський міський голова Володимир Дебой і заступник міського голови Наталія Леонченко.

Мер Житомира зазначив, що рішенням сесії для великої сім’ї надано земельну ділянку в районі вулиці Северина Наливайка. Також, незважаючи на те, що державна допомога при народженні дитини становить 115 640 грн., рішенням міськвиконкому з міського бюджету виділено матеріальну допомогу у розмірі 10 тис. грн.

Для Бодомерів оформлено 50% знижку на комунальні послуги. Дітям, відповідно до чинного законодавства, видано посвідчення на безкоштовний проїзд у комунальному громадському транспорті, повідомляє управління по зв’язках з громадськістю Міської Ради.