В Житомирі призначили нового начальника ТТУ

З 1-го жовтня 2013 року Таможського Олега Валентиновича призначено начальником КП “ЖТТУ”.

Відповідне розпорядження підписав мер Житомира Володимир Дебой.

1 жовтня Таможського офіційно представили колективу.

Зі слів мера, основою прийняття цього кадрового рішення стало прохання самого колективу ТТУ призначити Таможського начальником підприємства.

“Це людина, яка знає глибоко специфіку підприємства і вже не один десяток років працює у вашому колективі”, – так відгукнувся про Таможського Дебой.

Новопризначений керівник каже, що націлений активно діяти над вирішенням проблем та нарощувати потужності ТТУ.

«Отриманий аванс довіри від міського голови та колективу підприємства я намагатимусь виправдати та довести професійно. Я з повною відповідальністю відношусь до тих проблем, з якими зіштовхується нині наше підприємство і які необхідно вирішувати.

Ми працюватимемо на відновлення рухомого складу та нарощування потужностей ТТУ. Вдячний своєму колективу за підтримку», – сказав вже начальник підприємства Олег Таможський.

Мер Житомира подякував колективу підприємства за підтримку, а також Віктору Соломатіну, який у складний перехідний період взяв на себе ношу керівника ТТУ і достойно її проніс у тяжкий час. Керівник міста наголосив, що готовий і надалі підтримувати трамвайно-тролейбусне управління.

Довідка:

Таможський Олег Валентинович

Народився 05 березня 1961 року.
Закінчив Київський політехнічний інститут, спеціальність: автоматика і телемеханіка; кваліфікація: інженер-електрик.

З 1983 року працює на КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління».

На ТТУ пройшов трудовий шлях від електромонтера-кабельника, майстра тягових підстанцій, старшого інженера, головного енергетика, заступника начальника до начальника Житомирського трамвайно-тролейбусного управління.

Таможський займає посаду в складний для підприємства період роботи в збиток з причин недофінансування державою зобов’язань по компенсації перевезення пільговиків та діяльності приватних маршруток, які заполонили місто й забирають в комунального підприємства левову частку прибутку.