Житомиряни приходили в міську раду скаржитись на Міністерство оборони та депутатів

Мешканці будинку № 8 по вулиці Маршала Жукова прийшли 14 жовтня 2013 року у Житомирську міську раду до мера Володимира Дебоя з проханням допомогти їм у вирішенні проблем стосовно видачі постійних ордерів на отримання квартир та порадити, як діяти у ситуації, що склалася.

Про це Репортер Житомира повідомили у прес-службі міської ради.

Люди стали заручниками – з однієї сторони Міністерства оборони України, яке, за словами мешканців, повільно вирішує питання підготовки систем до опалювального періоду і не здійснює фінансування будинку у підключенні до теплопостачання, з іншої сторони – міських депутатів.

«Мешканці обурені тим, що під час сесії міської ради не були розглянуті низка питань, серед яких і важливе для них – «Про прийняття в комунальну власність територіальної громади міста Житомира житлових будинків № 8 по вулиці Маршала Жукова, № 21, по вул. Вітрука в м. Житомирі», – йдеться в повідомленні.

Мер Володимир Дебой запевнив людей, що на даний момент, незважаючи на відсутність фінансування від Міністерства оборони України, за кошти міста здійснено підключення до теплопостачання будинку і порадив мешканцям укласти договори з КП «Житомиртеплокомуненерго».

«Ми здійснесмо переговори із заступником Міністра оборони України у частині фінансування виконаних робіт. Міською радою було не лише підключено будинок до теплопостачання, а й здійснено ремонт і перероблено неякісні врізки до мереж. У вас має бути реальна робоча група, яка відпрацьовуватиме питання запуску тепла та здачі будинку в готовність до експлуатації. Зі свої сторони ми робимо все можливе, щоб вам допомогти», – зазначив Володимир Дебой.

“Уважаемые посетители сайта! Вы можете получить професиональную правовую помощь и юридическую консультацию от юристов по недвижимости в Москве. Консультация специалиста будет предоставлена ??в самые короткие сроки.”