Мер Житомира Володимир Дебой не виключає, що розпущений сесією виконком працюватиме далі

Про це він сказав 12 грудня під час зустрічі в залі міської ради із комунальниками, почесними громадянами міста, депутатами, членами виконкому.

– Я визначусь, як мені в цій ситуації бути, прийму юридичне законне рішення щодо даного питання, – сказав після розпуску виконкому журналістам Дебой.

Міський голова Житомира вручив іменні годинники членам виконкому.

“Ви, еліта, яка робить місто кращим”, – сказав мер нагородженим.

Нагадаємо, 11 грудня опозиція спільно з регіоналами відправила у відставку виконком житомирської міської ради.

За – 32, проти – 2, утрималось – 0, не голосували – 2.

«На жаль, окремі депутати створюють негативну тенденцію. Тільки команда починає ефективно працювати, як тільки здобуваємо конкретні результати – відставка. У грудні 2011 року напередодні Нового року частина депутатів сесією міської ради розпустили виконавчий комітет; 2012 рік – відставка секретаря міської ради; 2013 рік – знову розпуск виконавчого комітету. Це робиться навмисно, щоб ми не змогли вчасно затвердити бюджет і повноцінно реалізувати програми», – цитує Дебоя сайт міської ради.

Мер Володимир Дебой назвав таке рішення “злочином проти міста” і сказав, що “не допустить, щоб різного роду бажаючі дійшли через тиск до посад у виконавчому комітеті й потім саботували роботу виконавчого органу ради”.