В Житомирі громадський діяч з трибуни облради нагадав депутатам про фізичну відповідальність

В рамках обговорення суспільно-політичної ситуації в державі депутати житомирської обласної ради заслухали представників громадського сектору.

Іван Фурлет, якого нещодавно жорстоко побили, сказав, що на майдані стоять за цінності.

«2,5 місяців тероризують активістів й організаторів майдану в Житомирі. Ті, хто з трибуни облради говорять про показники в роботі влади, не кажуть про професійність.

Коли міліція не може знайти й покарати винних, то або це бездіяльність й непрофесійність правоохоронних органів, або зацікавленість. На території Житомирщини працює організована терористична група, діяльність якої спрямована на побиття й залякування активних громадян. Тому я хотів би щоб керівники міліції розповіли, яких заходів вони вжили, щоб забезпечити безпеку громадян, нашу безпеку.

Відповідальність за те, що відбувається у місті лежить саме на вас. Відповідальність – це ще одна цінність, за яку люди стоять на майдані.

Ви повинні прийняти рішення, щоб засудити прийняття законів, які порушають права громадян. У випадку коли воля народу не буде почута, будьте готові нести відповідальність фізично”, – сказав Фурлет.