В Житомирі на Житньому ринку обібрали покупця

41-річний потерпілий прийшов на Житній ринок Житомира, аби придбати собі взуття. Та, враховуючи, що мав не надто багато грошей, усе ніяк не міг підібрати підходящий товар.

Аж тут двоє молодих хлопців запропонували йому піти з ними, мовляв, неподалік є точка, де продають недороге і якісне взуття. Зрадівши, чоловік поспішив за молодиками.

Та як тільки вони опинилися у безлюдному місці, чемні хлопці перетворилися на грабіжників. Накинувшись на нового знайомого, вони відібрали у нього 200 гривень, мобільний телефон та шкіряні рукавиці.

Отямившись, чоловік попрямував назад до ринку, сподіваючись, що зможе знайти своїх кривдників. По дорозі він зустрів дільничного інспектора міліції, якому й розповів про свою біду.

Правоохоронці, дізнавшись детальні прикмети підозрюваних, розпочали заходи щодо встановлення їх осіб та затримання. За декілька годин вдалося затримати одного з них, а згодом – й іншого.

Обидва затримані – місцеві жителі, віком 19 та 24 роки. Потерпілий упізнав нападників, у них вилучили викрадений мобільний телефон.

Старший з них кілька тижнів тому звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вчинений розбійний напад. Наразі судом йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Наталя Тимчук, СЗГ УМВС України в Житомирській області