В червні 2014 року плануються випуск нової “Лади Каліни”

У червні 2014 на “АвтоВАЗі” стартує випуск 135 -сильної версії “зарядженої” Lada Kalina Sport.

Крім форсованого мотора, “розігріта” Kalina Sport отримає більш агресивний зовнішній обвіс і доопрацьовану ходову частину.

Не за горами і вихід нової Priora …
Старт Kalina Sport буде організований на потужностях спортивного ” ??вазовського ” ??відділення Lada Sport, про що повідомив керівник комерційного відділу Lada Sport Максим Остудін.

Крім форсованого 1,6 – літрового мотора, “гаряча” Kalina отримає модернізовану під більш потужний мотор механічну КПП, більш ефективні гальма, перенастроюючу підвіску, доопрацьоване рульове управління, а також спортивні шини. Не виключається, що нова модифікація отримає власне ім’я , не пов’язане з ім’ям ” Калина”. Фото Lada Kalina Sport “живцем ” поки не оприлюднені, так що зовнішність залишається оцінювати тільки за ескізами.

Передбачається, що в 2014 році буде випущено всього близько сотні 135 -сильних Kalina Sport. І ціни оголосять тільки ближче до старту продажів. Зате очікується виробництво близько 500 штук простіший версії з 1,6 -літровим двигуном в 120 к.с. – Цей же двигун зараз ставиться і на Lada Granta Sport.

До речі, попит на “заряджений” седан Granta Sport на сьогоднішній день перевищує пропозицію. Продажі цієї ” Гранти ” стартували навесні поточного року в спеціалізованих дилерських центрах Lada Sport, що відрізняються від звичайних салонів оформленням.

“Автомобілі Lada Granta Sport в 2013 році виправдали наші сподівання. На сьогоднішній день вже продані 500 автомобілів, з них 200 автомобілів було реалізовано за жовтень -листопад, – розповів начальник управління з маркетингу Олександр Бредіхін. – Ми розраховуємо, що з наступного року значно збільшимо обсяги продажів, збільшиться кількість дилерів, які продають Lada Granta Sport. Сьогодні заявок більше, ніж поки ще може призвести підрозділ “Лада Спорт”. Але, за словами А.Бредіхіна, “АвтоВАЗ ” планує кожен наступний місяць, починаючи з весняного піку попиту, збільшувати обсяги виробництва і продажів Lada Granta Sport.

__________________________________________________________________________________
“Бренд Моторс” реализует запчасти на Китайскую спецтехнику. Обращайтесь – выбор огромный.