ФК «Легіон» виграв турнір з футзалу “Шураві”

Турнір з футзалу «Шураві», присвячений вшануванню пам’яті загиблих в Республіці Афганістан та з нагоди 25-ї річниці закінчення війни в Республіці Афганістан відбувся в Житомирі.

10 лютого в ФСК «Динамо» участь в змаганні взяли 4 команди, 48 футболістів.

Турнір тривав більш ніж чотири години і проходив по колу, кожна з команд зіграла по три гри.

Турнір відбувся за сприяння керівництва міста, управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради та ініціаторів змагань – Житомирської міської спілки воїнів-інтернаціоналістів.

«На сьогоднішній день завдяки підтримці влади, сприяння управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради цей турнір знову відроджується. Сподіваюсь, що він стане традиційним і буде проводитись щорічно. Можливо, з кожним роком змінюватиметься формат змагань, у них братимуть участь і діти, і дорослі», – каже Панасюк.

Турнір «Шураві» проводили в Житомирі й раніше, але декілька років поспіль він не проходив.

«Повернувся живим з Афганістану завдячуючи тому, що професійно займався спортом та фізичною культурою. Це зіграло неабияку роль. Сьогодні проводимо цей турнір в пам’ять про тих, хто віддав своє життя у війні, за тих, хто на кожному кроці ризикував власним життям. Під час війни в Афганістані загинули 13 житомирян. В пам’ять про цих людей ми проводимо такий турнір», – розкрив мотивацію Панасюк.

Афганець побажав футболістам здоров’я, щастя та цікавої гри.

Переможцем турніру став ФК «Легіон».

Срібло завоювала команда ФК «Візаж» ЖО ДЮСШ «Юність».

До трійки призерів ввійшла команда Житомирського військового інституту ім. С. П. Корольова Державного університету телекомунікацій.

Призери одержали грамоти, кубки, а переможці, – ще й гроші від ініціаторів змагань.