Фен-шуй

Східне вчення фен-шуй – це стародавня китайська наука про гармонію людини з тим світом і предметами, які його оточують.

Сьогодні фен-шуй в інтер’єрі дуже модна течія, яке прийшло зі Сходу до Європи, Америки і до нас.

Де допомагає фен-шуй.
Згідно з ученням фен-шуй здоров’я людини, його успіх у справах і благополуччя в особистому житті багато в чому залежить від того, як побудований його будинок, як облаштовано його житло або робоче місце.

Мистецтво фен-шуй полягає в тому, щоб привести навколишнє середовище людини до єдиній гармонії.

Фен-шуй піклується про зовнішню і внутрішню гармонію вашого житла:
планування і кількість кімнат у квартирі
місце вхідних дверей і вікон будинку
розташування меблів і предметів в інтер’єрі кімнати
вибір окремої кімнати під спальню, кабінет або вітальню
колір і фактура оздоблювальних матеріалів.

Дотримання балансу у всьому (рівновага двох елементів: інь і янь ) та забезпечення правильної циркуляції вивільненої енергії п’яти стихій – головні принципи фен-шуй, це принесе в ваш дім щастя, благополуччя і допоможе у ваших справах.

Фен-шуй в квартирі.
Облаштувати вашу квартиру і перетворити її в затишне місце, в якому і ви, і ваші гості будете почувати себе вільно, допоможуть деякі рекомендації.

Сонячне світло – джерело життєвої енергії і працездатності, робочий стіл у кабінеті бажано поставити ближче до вікна, а сидіти за столом необхідно обличчям до дверей. Розташуванню меблів у кімнаті надається особливе значення, враховуються безліч параметрів: від напрямку на одну із сторін світу до кількості прямих кутів.
Наука фен-шуй дуже складна, щоб осягнути її основи необхідно багато вчитися і вдосконалювати своє розуміння природи і людини.
___________________________________________________________________________________

Но не только нужна гармония в расстановке по квартире, но и в работе всей техники. Ведь может не рабочая кофеварка например, с утра испортить настроение. Поэтому ремонт кофеварок обеспечит coffee-boom. Пусть все работает как надо.