Яка Народна Рада справжня?

За останній тиждень – другий купу списів зламано навколо дискусії про створення «Народної Ради» в Житомирі, та і Україні в цілому.

Інтернет ресурси просто «завалені» різноманітною інформацією про дії (без дії) цього «новоствореного» органу, його склад, грандіозні плани, і що цікаво, коментують і дають поради щодо ефективного функціонування всі, кому не лінь, і це правильно і логічно, бо можна не встигнути на «роздачу слонів», яка ось, ось вже закінчиться, і тому є сенс швидко-швидко заявити про себе. 

Але чомусь ніхто з розумних, красивих, досвідчених і багатих людей, які апріорі та автоматично вже входять до складу «Народної Ради»(а як же може бути інакше), і не тільки вони, не додумалися банально за гуглити в Інтернеті цю гучну та «перспективну» назву.

Ну добре, з Інтернетом зараз перебої в зв’язку з лютими морозами, але не можна не знати того, що поряд, в Житомирі та області вже є з 2003\04 року живе, ходить, діє біля п’ятисот дійсних членів Всеукраїнського громадського об’єднання «Спілка громадських організацій «Народна Рада», і не більше, і не менше… 

До речі, до складу цієї легальної, юридично зареєстрованої спілки тільки на Житомирщині входить біля тридцяти громадських організацій, а в самому Житомирі чисельний склад складає понад 250 осіб з солідними значками на лацканах, як правило дорогих піджаків та не менш солідними посвідченнями.

Довідково: 19.12.2003 року Міністерство юстиції України зареєструвало компанію Всеукраїнська громадська організація «Спілка громадських організацій України «Народна Рада» основною діяльністю згідно КВЕДу є: «ДІЯЛЬНІСТЬ ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ, Н. В. І. Г.». Статус – юридична особа, форма власності – приватна, місце знаходження – м. Київ, Оболонський район,керівник Лукашевич Надія Іванівна родом з Черкащини,член парії «СОЮЗ».

Головою цієї партії є депутат ВР АР Криму Лев Юлійович Миримський, відомий, як активний діяч щодо об’єднання слов’янських «братніх» народів та блокуванням з партіями: «Вітчизна», «Словянська партія», «Центр»,блок «КУЧМА», тощо…

Далі ще цікавіше, вже в дещо підзабутому 2012 році виборів до Верховної Ради на «Народну Раду» «поклав око» Віктор Медведчук, та залучив до «взаємовигідної» співпраці, на що ВГО «Народна Рада» з радістю погодилася. 

На сьогоднішній день є інформація про те, що така плідна співпраця продовжується, а з прийняттям рішення про створення «Народної Ради» в Житомирі (і не тільки) в 2014 році обов’язково набуде якісно інших форм та перспектив для, власне самої Народної Ради та всіх, всіх, всіх хто причетний до до цих Рад якимось боком протягом останніх десяти років, – і не сумнівайтеся!

Ну і симбіоз я Вам скажу виходить, гримуча суміш називається…

Можу цю тему розвивати і розвивати, матеріалу та інформації цілий мішок, але на разі досить, зупинимося, дамо змогу вже сьогодні цілій «купі» зацікавлених осіб подумати, зважати, поцікавитися хоча чимось трохи то активно тисніть тут.

Можливо, наступного разу свою публікацію присвячу вже безпосередньо людям, особам, персонам, депутатам, керівникам, які стоять, стояли, або в майбутньому хочуть стояти всі в ряд, і, напевно, по черзі будуть «рулювати» Народною Радою в славному місті Житомирі та і цілій області!