Ударівці перерахували 25% від своєї зарплатні на потреби армії – житомирський нардеп

Народний депутат України, голова Житомирської обласної організації ПП «УДАР» Рустам Раупов повідомив, що фракція «УДАРу» перерахувала 25% своєї зарплати на потреби армії і закликали колег-депутатів долучитися до цієї ініціативи.

Також, за результатами візиту лідера «УДАРу» Віталія Кличка та його колег по фракції на Житомирський полігон, було прийнято рішення про допомогу у забезпеченні матеріально-технічним обладнанням.

«Зокрема, нами було закуплено та поставлено у розпорядження Білоцерківської мотострілкової бригади партію із 40 акумуляторів для танків та БМП, 400 спальних мішків та стільки ж термоізоляційних ковриків. Ми не могли не долучитися до підтримки збройних сил України, які самовіддано виконують присягу на вірність народу України та свій громадський обов’язок», – зазначив Рустам Раупов.

Також ударівець нагадав про акцію Житомирської міської організації «УДАРу» на підтримку військових, до якої охоче долучаються житомиряни.

В рамках цієї ініціативи у розпорядження житомирських військових було передано технічні матеріали та інструменти, мастильні матеріали, продукти, предмети першої необхідності.

Прес-служба Житомирської міської
організації ПП “УДАР Віталія Кличка”.