Жінка як тіло? Частина друга

Тема жінки настільки глибока, що нагадує колодязь, який сягає ядра планети.

Ні вичерпати, ні побачити його дно за все своє життя не зумієш. Але цю тему варто пізнавати. Першочергово – для самої себе…

Вродлива розумна жінка з амбіціями для чоловіка – це екзотична тварина. Її конче потрібно побачити вживу, поспілкуватися, щоб зрозуміти й осягнути, в чому секрет вибивання з матриці. З такою «екзотикою» чоловіки радо розмовляють, проте не для того, щоб взаємозбагатитися інтелектуально, скоріше та жінка для них – як красива картина. Її добре повісити у вітальні й милуватися, попиваючи чай, а то й саке. Скоріше за все, саке. На відміну від картини, жінка може відповідати, проте чоловік слухатиме її поблажливо й неодмінно вкаже, в чому вона помиляється.

Чоловік намагається розгадати, в чому секрет такої жінки. Часто йому здається, що йому це вдалося. Книгу прочитано? Жінка воліє, щоб думали саме так. Так простіше для всіх.

Душа зі свіжого напахченого ґрунту
Першооснова всього
Перси й роса
Вона – криниця
Куди вічно падає камінь
І розсипається на порох
Не сягнувши дна
Так ніколи і не осягнувши дна

Чомусь з дитинства дівчаток привчають удосконалюватися в хатніх справах (куховарство, прибирання, шиття, в’язання тощо), стеженню за власною красою (100 разів розчесати волосся перед сном!), проте при цьому їм майже не вказують на потребу постійно розвиватися інтелектуально й застосовувати свій розум, а не дещо інше, для здобуття високого статусу в суспільстві.

Уміння рахувати, читати, писати, трішки знань із природничих та гуманітарних наук, середня чи вища освіта – на цьому все, жінка в двадцять п’ять має знайти собі тепле робоче місце й міцно в ньому закріпитися. Адже їй ще народжувати, йти в декрет, а потім брати лікарняні, бо діти часто хворіють: яке начальство таке витримає довго? Тому вже зараз слід показати себе з вигідного боку, довести свою потрібність саме на цьому місці роботи, і тоді тебе точно не звільнять. Хоч як показує практика, якщо й доведеться когось звільняти, першими «полетять» з посад молоді жінки, ця суцільна головна біль для працедавця.

Червоне – то любов, а напруження статі – це те, від чого нікуди не дінешся. Жінки неперевершено вміють грати на цьому у власних цілях, навіть підсвідомо. Й чоловіки легко ведуться на цю гру, особливо ті, в яких немає коханої дружини та залізобетонних принципів.

Хто-хто, а вкраїнська жінка вміє дражнити, ніби її головна мета – це народити дванадцятьох дітей від різних батьків. І навіть якщо вона відмовиться від поклоніння красі, все одно напруження статі залишатиметься, і воно лише посилюватиметься, адже нині з пришвидшенням прогресу знайти собі пару все складніше, природа ж вимагає своє.

Прийшла весна, мабуть, прийшла весна: тонкі панчохи, оголені ноги на всю довжину, пухкеньку чи шваброподібну, кофтинки з глибоким декольте й вирячені очі чоловіків. Якщо тебе, жінко, зґвалтують, ти сама це заслужила.

Знаєте, іноді шкода чоловіків. Вони ж ні в чому не винні, ніби коні…

Знайти собі пару й вдало вийти заміж – лише лінивий не писав про те, що кожній порядній дівчині потрібно вчасно прилаштуватися за «мужа». Тому голі ноги та бюст можна виправдати: дівчині ж потрібно заміж. А ось жінці з відповідним статусом уже можна порозкошувати в теплих джинсах та черевичках без підборів. Крім того, в неї здоров’я підірване ще за дівоцтва…

Зауважу: кайф напівприкритої панянки у тому, що на неї дивляться й ХОЧУТЬ (навіть бабусі на лавках біля під’їзду), стікаючи слиною. В цьому є щось первісне, ніби танець навколо жертовника.

Головна цінність дівчини – в її молодому тілі. Це втокмачує й реклама, кліпи, вся ця моргаюча-заклична індустрія. Класичне: висип товар на підлогу, поклади зверху голу дівку, й товар продаси.

…Можливо, я ще продовжу цю тему, чому ні, треба ж писати про те, що цікаво насамперед тобі, а не комусь, і не варто мене просити схаменутися.

Чому жінка постійно має схаменутися?
Хіба вона підписувала пакт про ненапад?
Вона – лише бездонна криниця,
В якій кружляє каміння.