Житомирські депутати «помстилися» забудовникам і замовникам «АТБ»

В Житомирській міській раді тимчасова контрольна комісія з вивчення питання щодо законності будівництва об’єкту торгівлі в м. Житомирі по вул. Київська, 6, ПП «ТВЦ «Олеся» думала, що робити з розпочатим будівництвом маркету АТБ .

У склад депутатської комісії, яку створили на попередній сесії міської ради, спеціально для вивчення питання по АТБ, крім депутатів міської ради, увійшов і Сергій Сухомлин, який не є депутатом міської ради та ще навіть не пройшов спеціальної перевірки на посаду першого заступника міського голови.

За його словами, комісія спілкувалася із представниками забудовників щодо незаконного будівництва, домовилися про тимчасове призупинення робіт до з’ясування обставин справи.

Однак громадських активістів не задовольняє м’якість поводженення влади з забудовниками.

Член виконавчого комітету Житомирської міської ради Юлія Демчук вважає, що влада має діяти жорсткіше та ультимативно.

«Розбиратися у цій справі треба в судовому порядку. Чому до цього часу це будівництво не оскаржено в суді?», – запитує Юлія.

Наразі між мерією й забудовниками неузгодженість. Члени депутатської комісії проігнорували зустріч представників забудовників із архітекторами міста, яка відбулася в той же день о 16.00 год.

Голова комісії, депутат міської ради Олег Горай закликав членів комісії та громадськість таким чином “помститися” за те, що ті не відвідали засідання депутатськоїї групи.

Мовляв, як ви до нас, так і ми до вас.

А час іде.