Домашній текстиль. Яким він буває?

Погодьтеся, що дизайн інтер’єру будь-якого приміщення – це насамперед вираження внутрішнього світу господарів, і тому він такий індивідуальний і неповторний.

Ті речі і предмети, які оточують нас у побуті, починаючи від картини на стіні, статуетки на робочому столі, з форми чайної або кавової чашки, милих декоративних подушок, розкиданих на дивані, впливають на нашу підсвідомість, створюючи нам настрій і емоційний фон.

І тому так важливо створювати навколо себе обстановку, яка підходить саме нашому світовідчуттю, оточувати себе саме тими предметами інтер’єру, серед яких ми будемо почувати себе найбільш комфортно.

І важливу роль тут відіграє оформлення житла домашнім текстилем.

Домашній текстиль – це покривала і пледи, скатертини та серветки, диванні і між двома стільцями декоративні подушки, оббивка стільців. До речі, ось сайт, де Ви зможете придбати різноманітні подушки.

Штори та гардини також входять у поняття.

Декорування будинку, квартири, домашнім текстилем – це не тільки різноманітність диванних подушок, покривал і скатертин.

Останнім часом повернуті до життя такі цікаві придбання в цій галузі, як ширми і балдахіни, за допомогою яких також можна до невпізнанності змінити інтер’єр, не кажучи вже про те, що вони можуть стати оригінальною прикрасою.

Окрасою може стати навіть шматок красивої тканини з орнаментом, прикріплений на стіну, і новий ламбрекен або оновлені сваги на шторах.

А супер-новомодне і практичне нововведення – спідниці для батарейних прорізів.

Немає межі людської фантазії і винахідливості!