Міхаель Шумахер приходить до тями

Шанувальники семиразового німецького чемпіона “Формули- 1”, нарешті, дочекалися позитивних новин з французької клініки в Греноблі.

Менеджер легендарного пілота від імені сім’ї подякувала вболівальникам за підтримку і повідомила, що після трьох місяців коми Міхаель Шумахер подає ознаки пробудження.

Через три місяці після отримання травм головного мозку, в процесі реабілітації Міхаеля Шумахера намітився прогрес.

Незважаючи на той факт, що гонщик знаходиться в стані штучної коми, менеджер і прес-аташе семиразового чемпіона Сабіне Ким оголосила про перші значущих ознаках його пробудження.

Інші подробиці, з поваги до сім’ї Міхаеля, менеджер пілота розкривати не стала.

“Міхаель робить успіхи в своє одужання, – йдеться в офіційному повідомленні Сабіни Кем. – Він показує ознаки свідомості і пробудження. На довгому і важкому шляху до реабілітації ми знаходимося поруч, і разом з командою клініки Гренобля зберігаємо впевненість у його одужанні. Ми хочемо подякувати всіх небайдужих за нескінченну підтримку. Водночас ми просимо вашого розуміння в тому, що нам би не хотілося розкривати деталі. Це необхідно для захисту приватного життя Міхаеля і його сім’ї, а також для спокійної роботи медичного персоналу”.

Для шанувальників Міхаеля Шумахера новина про пробудження гонщика стала першим дійсно значущим звісткою, починаючи з кінця січня.

Відсутність достовірної інформації останнім часом викликає спекуляції в ЗМІ , які критично сприймаються вболівальниками “Формули -1”.

Як повідомляє Motorsport – Total, ініціативна група з організаторів Гран Прі та шанувальників Шумахера вирішила підтримати пілота великим банером із словами “Наші молитви і думки з тобою, Міхаель”, який розмістять на огородженні уздовж старт-фінішній прямій автодрому в Бахрейні.

Саме семиразовий чемпіона світу став першим переможцем Гран Прі Бахрейну в 2004 році.

Що ж, ми раді за Шумі та віримо в його швидке одужання. А наразі пропонуємо замовити у Києві автобусні квитки на Busreisen і з’їздити на батьківщину великого гонщика – Німеччину. Гарного відпочинку!