Нове покоління BMW X1 стане гібридом

Самий компактний кросовер від BMW пережив легкий рестайлінг порівняно недавно – оновлений X1 був представлений в кінці цього року.

Судячи з усього, оновлення буде останнім в життєвому циклі цієї моделі, так як робота над новим поколінням йде повним ходом.

Зі зміною поколінь BMW X1 стане трохи крупніше, причому в першу чергу приріст вільного простору повинні відчути задні пасажири.

Про це повідомляють джерела в BMW.

Передбачається, що оформлення інтер’єру буде являти собою суміш стилістичних рішень від BMW X5 і моделі Active Tourer.

Чи отримає BMW X1 ту ж саму платформу, що і хетчбек 2 серії, тобто чи змінить кросовер ідеологію на передньоприводну, поки не уточнюється.

Моторну гамму кросовера поповнить трициліндровий агрегат об’ємом 1,5 л, вже знайомий по новому поколінню Mini.

Крім того, за чутками, для кросовера готують і якийсь чотирициліндровий мотор, який буде розвивати більше 300 кінських сил.

Набір бензинових і дизельних агрегатів поповнить гібридна силова установка, з якою BMW X1 стане членом сімейства eDrive.

Розсекретити нове покоління BMW X1 виробник може вже влітку наступного року. За попередніми планами, “живий” дебют кросовера відбудеться на одному з осінніх автосалонів, а продажі X1 нового покоління стартують на початку 2016 року.
____________________________________________________________________________________
А у “крутых” тачек, “крутые” владельцы. У которых отличные телефоны. Для таких мобилок и “крутые” аксессуары: чехлы для iphone 5s.