Юні житомиряни безкоштовно опановуватимуть основи журналістики

Житомирське територіальне відділення Малої академії наук оголошує набір учнів 8 – 11 класів у гурток «Основи журналістики».

Навчання в гуртку безкоштовне.

Заняття відбуватимуться в Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені О. Ольжича.

Вестиме гурток молода журналістка, яка встигла спробувати себе у різних жанрах та виданнях – Юлія Гуз.

До неї й звертайтеся, якщо виникнуть запитання і щоб заявити про своє бажання приєднатися: http://vk.com/guzulya або за тел.: 096-127-08-95; 063-742-82-60.

Організатори гуртка обіцяють теплу дружню атмосферу, в якій разом готуватимуть перші журналістські страви – великі і маленькі, важкі і легенькі:

«Журналістика – це мистецтво приготування інформації. Для тих, хто хоче дізнатися про нього геть усе, як то кажуть – з чим його їдять, цікавим і корисним буде наш гурток із «Основ журналістики».

Суміш смажених фактів, свіжих коментарів, ексклюзивних вражень… Спробувати, чи достатньо достовірності, об’єктивності, неупередженості, тактовності, врешті-решт правдивості. Додати дрібку позитиву, оптимізму, щирості, відданості у роботі та бажання гарного смаку споживачам…

І насамкінець. Особливо до смаку гурткові заняття будуть учням старших класів, які хочуть розширити свій світогляд, навчитися чітко і зрозуміло викладати думки та інформацію, познайомитися з успішними журналістами Житомирщини та багато чого іншого».