У Коростені під час пиятики чоловік зарізав приятеля кухонним ножем

До чергової частини Коростенського МВ УМВС України в Житомирській області надійшло телефонне повідомлення про те, що в одному із приватних будинків райцентру знаходиться труп господаря.

Про це Репортер повідомили в УМВС.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу. Під час огляду тіла 44-річного чоловіка експерти виявили тілесні ушкодження у вигляді колото-різаної рани, що за подальшим висновком судово-медичних фахівців і призвели до смерті потерпілого.

Оперативники розпочали роботу по встановленню всіх обставин злочину.

Так,з’ясувалось, що чоловік проживав один, а іноді у нього бували гості-випивохи. Упродовж кількох годин правоохоронцям вдалося встановити, хто саме того фатального вечора побував у будинку загиблого.

У ході послідовного відтворення усіх подій останнього дня потерпілого було встановлено, що гостював у нього давній знайомий – раніше судимий 45-річний місцевий житель.

Зі слів чоловіка, під час спільного розпиття міцних напоїв між ним та господарем будинку виникла сварка, під час якої він схопив кухонний ніж та вдарив ним товариша.

Поранення виявилось смертельним.

Наразі підозрюваний затриманий. Слідчим відділом Коростенського міськвідділу розпочато кримінальне провадження.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років. На даний час призначено низку експертиз.