У Житомирі можливі провокації від імені житомирян за сепаратизм. Місто за Україну

Згідно інформації, отриманої сайтом Репортер Житомира з неофіційних джерел, в місті розселилася поквартирно група заїжджих осіб, завдання яких – дестабілізувати ситуацію через вчинення різного роду провокацій в тому числі на 9-те травня.

Чи вдасться провокаторам від імені житомирян під маскою вшанування ветеранів Великої Вітчизняної Війни досягнути потрібний тим, хто проплачує ці справи, результат, залежить від того, наскільки житомиряни швидко зорієнтуються в ситуації й наперед засудять будь-які антиукраїнські дії від імені міста.

В силах правоохоронних органів, громадських загонів самооборони й самих житомирян забезпечити громадський порядок у місті, щоб житомирська міліція була на стороні народу, а не сепаратистів, як це було в Одесі й за що не понесено адекватного покарання на рівні МВС.

Свято 9-го травня – це можливість вшанувати ветеранів Великої Вітчизняної Війни з думкою про майбутнє України, адже всі за спільне вшанування подвигу наших дідів, які здобули перемогу над нацизмом.

Як повідомляв Репортер, “вдячні” житомиряни розповсюджують проти житомирських десантників образливі листівки та знімають відео на підтримку терористів, а також створюють сепаратистські групи.

Деяких вже ідентифікували. Наразі ними займаються активісти. Реакції відповідних органів поки немає.