Житомирські десантники обіцяють “порвати” терористів за смерть своїх друзів. Фото. Відео. Доповнено

Під Краматорськом після бою, у якому загинули семеро українських десантників, на місці подій військові знайшли снайперські гільзи, які використовуються лише сусідньою країною на Півночі, а також залитий кров’ю сучасний гранатомет з інструкцією на ньому російською мовою, йдеться у сюжеті ТСН. Ніч.

За словами військових, після того, як пролунав перший постріл з боку терористів, одразу люди, які в цей час сиділи під мостом, кинулися цинічно добивати українських десантників.

Бойовики, яких було близько 30-40, з поля бою відступили лише після появи гвинтокрилів. Скільки загиблих із їхнього боку, вони ще не повідомили.

Військові пообіцяли помститися за смерть своїх товарищів.

“Побратими загиблих десантників сказали, що порвуть всіх терористів за смерть своїх друзів”, – запевнив офіцер ЗСУ Олексій Дмитрашківський.

Нагадаємо, 13 травня у бою біля Краматорська загинуло 9 (станом на 13 год. 14 травня) українських військових. Близько двадцяти зазнало поранень. Підрозділ 95-ї аеромобільної бригади потрапив у засідку. Терористи підірвали з ручного гранатомета вантажівку, що перевозила боєприпаси.

14 20. Як повідомляють в Міноборони, за їхніми даними, серед нападників як мінімум 1 загиблий та 4 важко поранених. Терористи перебувають у першій міській лікарні у Слав`янську. Дані уточнюються.

Фото та відео Міноборони.