Газета «Місто» – є об’єднуючою ланкою між жителями міста та владою

Пройшло півроку, як я є головним редактором газети «Місто». 6 місяців промайнуло як один день. Це нова сходинка, «подих свіжого повітря» як для мене, так і для читача та редакції загалом.

Приємно констатувати, що газета має найбільшу кількість передплатників у місті. За це велика вдячність постійним читачам! Дякуємо житомирянам за довіру!

Ми повністю зробили редизайн газети: як ззовні, так і внутрішньо. Створено нові рубрики: «Консультації фахівців», «Незвіданий Житомир», «Говорять житомиряни», започаткували «цифру номера», фотоконкурс і т.д. Ми залучаємо експертів не лише з області та України, а й з усього світу.

Особливо вдалася співпраця з Польщею. Ми крокуємо у ногу з часом, позичаємо досвід у зарубіжних країнах, аби наше «Місто» ставало європейським та сучасним.

Було – Стало

Саме наша газета є об’єднуючою ланкою між жителями міста та владою. За півроку залучено до обговорення у рубриці «Слово депутату» більше 25 депутатів Житомирської міської ради, за що їм дякуємо.

Ми не гонимося за гонорарами, не бігаємо за дешевими сенсаціями – аналітика, коментарі, думки влади та житомирян, новини з перших вуст, ексклюзиви – це те, над чим ми щотижня працюємо.

Можна й далі продовжувати, але головне, що це заслуга спільна. Були злети та падіння, але ми разом їх долаємо. Тому хочу подякувати своєму маленькому героїчному колективу, який в сьогоднішніх складних умовах робить газету, за яку не соромно.

Це заступник редактора Антон Бездітко, відповідальний секретар Ірина Корзун, кореспондент Галина Поліщук, верстальник Дмитро Гусаркін, дизайнер Дмитро Іванюк, оператор комп’ютерного набору Ольга Кузьменко, головний бухгалтер Лідія Клиндюк та всім-всім, кого не назвала! Окрема подяка колективу міського радіо, який очолює Людмила Назаровська.

Оптимізму більшості з нас не позичати, тому будуємо грандіозні плани на майбутнє. Будьте разом з «Містом»! Впевнена, у нас ще все попереду!

Пишіть листи у редакцію, замовляйте свою рекламу – формуймо газету разом. Це твоє «МІСТО»!