Міністр Булатов у Житомирі пояснив, чому не призначили кандидата від спортсменів директором департаменту. Додано відео

Міністр молоді та спорту України Дмитро Булатов, перебуваючи 13 червня у Житомирі, пояснив спортсменам та молодіжним організаціям, чому Леоніда Українця, якого вони висували, не призначили на посаду керівника департаменту сімї, молоді та спорту, на яку вже призначена Світлана Гресь.

За його словами, СБ міністерства перевіряє Українця на зв’язки з Присяжнюком та постачанням “тітушок” під час Майдану.

“Нам прийшла офіційна інформація про Ваші, Леоніде, зв’язки з аграрним міністром Присяжнюком. Про питання, які Ви спільно вирішували та про “тітушок”, яких Ви постачали. Наразі цю інформацію перевіряють. Тому ваша кандидатура не розглядалась”, – зазначив міністр.

В свою чергу Українець запевнив, що це наклеп на нього.

“В свій час Присяжнюка громада вибрала президентом Асоціації єдиноборств – ось це увесь наш зв’язок”, – сказав Українець.

Окрім цього, присутні спортивні та молодіжні організації скаржились міністру, що місцева влада їх не чує та не прислухається.

Булатов запропонував звертатись до міністерства і здивувався, чому цього ніхто не робить.

Щоб остаточно вирішити це питання, міністр запропонував представникам зібратись у Києві за круглим столом та разом з незалежними експертами (відомими всеукраїнськими молодіжними організаціями) обговорити питання призначення начальника.

Але наразі керуватиме Світлана Гресь і міністр, за його словами, не бачить поки причин, щоб був хтось інший.