Житомирський УДАР підтримав поранених військових земляків у Харкові. Фото

З Харківського військового госпіталю повернулася делегація житомирян.

За ініціативи Житомирського музичного гурту «Древляни» та за підтримки Житомирської обласної та міської організацій політичної партії «УДАР Віталія Кличка» вони їздили провідати українських військових, зокрема і житомирян, поранених внаслідок бойових дій.

Народний депутат від фракції «УДАР», голова обласної організації партії, Рустам Раупов активно долучився до цієї поїздки та повністю забезпечив організаційно-фінансові питання.

Житомирські ударівці зібрали і привезли гуманітарну допомогу у вигляді речей першої необхідності для підтримки поранених та хворих військових. В пакетах із символікою «УДАРу» кожному присутньому у залі було вручено привезені продукти харчування. Для лежачих хворих та поранених було організовано адресну доставку допомоги.

А наш Житомирський гурт «Древляни», під керівництвом Юрія Градовського, приїхав підтримати та підняти бойовий дух, привезти привітання житомирянам з рідної землі та від рідних. За словами Сергія Коробцова, мета поїздки була досягнена повністю. Саме він, голова Житомирської обласної організації учасників миротворчих операцій, виконував доручення Житомирських ударівців та народного депутата Рустама Раупова.

«Харківська обласна організація «УДАРу» прийняла нас тепло і щиро, допомогла в побутових питаннях. Військові сприйняли акцію дуже добре, ми встановили тісний душевний контакт з аудиторією. А солістці Юлі глядачі подарували декілька великих букетів квітів, чим дуже усіх здивували, адже госпіталь закритий – ні ввійти просто так, ні вийти», – ділиться враженнями Сергій Васильович.

За словами голови ГО «Солдати Миру» Сергія Коробцова, такого щирого прийому та вдячності земляків вони навіть не очікували. Багато хто з місцевих мешканців, незважаючи на етнічну приналежність, щиро і активно підтримують власний, демократичний шлях України.

«Ми бажаємо найшвидшого одужання нашим захисникам та повернення до рідних місць. Нехай укріплюється цей міст, який ми збудували, між Поліссям і Слобожанщиною», – насамкінець зазначив Сергій Коробцов.

Прес-служба Житомирської міської
організації ПП “УДАР Віталія Кличка”