Житомирський УДАР переобрав голову

7 липня, Житомирські УДАРівці провели обласну звітно-виборну конференцію, головною темою якої стало питання про обрання голови обласної організації та складу обласної ради Політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка».

Рустам Раупов представив звіт про роботу обласної організації партії за останні два роки, окремо зупинився на визначних моментах – участі житомирян у подіях на Майдані від самого початку і до кінця, основних головних аспектах щоденної роботи. Голова обласної організації окреслив головні завдання на майбутнє, довів основні пріоритетні завдання на найближчу перспективу.

На зібранні членами обласної організації одностайно було обрано головою Житомирської обласної організації Рустама Раупова та його заступника – Ярослава Лагуту, а також склад обласної ради у складі 9 осіб.

«Я вдячний за підтримку команді Житомирського УДАРу, хочу зазначити, що ми монолітною командою йдемо на міські і парламентські вибори. Наша команда залишається активним учасником політичної діяльності, готова брати на себе відповідальність, тому що Український демократичний альянс за реформи готовий впроваджувати реформи і має професійну команду для цього», – сказав Рустам Раупов, голова Житомирської обласної організації та народний депутат України від фракції «УДАР».

Прес-служба партійної організіції