11-й ЖЕК за рахунок міського бюджету Житомира отримає 2 сміттєвоза МАЗ

Комунальне підприємство “Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство №11” Житомирської міської ради,що базується за адресою вул.Гоголівська, 16, отримає за рахунок платників податку 2 сміттєвози МАЗ-5337.

Про це пише “Вісник державних закупівель”.

Спецавтівки придбають за 1 млн. 060 тис. грн. у кременчуцького приватного підприємства «Виробничо-комерційне Підприємство «Альфатекс».

Машини призначені для для збору, транспортування та складування побутових та промислових відходів виробництва.

До речі, в торгах теж кременчуцька “Фірма “ВПВ” запропонувала найменшу суму – 1 млн. грн., але подала довідку про несудимість датована до дати публікації оголошення. Тому комісія вирішила, що дешевше авто місту не потрібне і не допустила фірму до торгів.

Окрім того, як пише “ТелеграфЪ” російська фірма “Альфатекс” з українським “Альфатеском” судились з ПАТ «АвтоКрАЗ» через що підприємство ледь не збанкрутіло. Керівництво «АвтоКрАЗу» заявило, що його банкрутують навмисно.

Як писав Репортер, у червні 2014 року влада провела конкурс по обслуговуванню ЖЕКів, до якого було допущено 5 суб’єктів. 11-й ВЖРЕП виграв конкурс на вивіз сміття собі та 9-у ЖЕКу.

Одне з комунальних підприємств “Автотранспортне підприємство 0628” Житомирської міськради таким же чином отримає 394 контейнера для збору твердих побутових відходів, ємкістю 1100 літрів, на суму 1 млн. 186 тис. грн.