Громадські обговороення нового заступника житомирського губернатора чи імітація констатації?

5 серпня, о 16:00 у приміщенні сесійної зали Житомирської обласної ради відбудуться громадські обговорення щодо кандидатури на посаду заступника голови облдержадміністрації депутата облради від фракції “Фронт змін” В’ячеслава Поліщука.

Про це Репортеру повідомили в прес-службі ОДА.

Усіх просять, хто має будь-яку інформацію щодо фактів можливої корупційної діяльності Поліщука, який претендує на посаду заступника Голови Житомирської ОДА повідомляти в контактний центр за телефоном 44-88-89 або 55-89-57.

Всі вказані факти, які суперечать статусу держслужбовця, будуть передані на розгляд Сергію Машковському, обіцяють в адміністрації.

За інформацією сайту облради Поліщук народився 23 травня 1969 року в смт.Олександрівка, Олександрівського району Кіровоградської області.

Освіта: Херсонський державний технічний університет, інженер-технолог; Національна академія державного управління при Президентові України, магістр державного управління

Посада, місце роботи: директор ТОВ „СЕІС” м. Київ.

Прес-служба ОДА, в свою чергу, стверджує, що він з 2008 по сьогоднішній день директор Коростишівського ДП «Міськрембуд»,з 2013 за сумісництвом.

Правда, громадські обговорення самого Машковського пройшли буквально перед призначенням. 22 липня увечері пройшло обговорення, на якому усі пересварились, так і не прийнявши раціонального рішення, а вже вночі на сайті АП з’явився Указ про призначення Машковського головою. 23 липня його офіційно представив Геннадій Зубко.

До речі, цікаво, що все відбулось в той час, коли попередній губернатор Кізін поїхав на ротацію військових до Слов’янська. Правда, 23-го він приїхав до Житомира, кинувши справи на Сході та передав “булаву” Машковському. За інформацією Репортера, за особистим проханням нардепа Зубка.

Що чекати далі від житомирської команди “Фронт змін”, покаже вівторок.