Інформація російських каналів не відповідає дійсності. Відео

Жителька Слов’янська Ніна обурена діяльністю російських ЗМІ на Донбасі, які замість журналістики займаються агресивною військовою пропагандою, мета – якої – виправдати загарбницький напад на незалежну країну під приводом боротьби з неіснуючим в цій країні фашизмом та такою ж відсутньою необхідністю захисту російськомовного населення.

Ніна стверджує: російські канали транслюють не правду, а агресивну політику Кремля. А ще вона переконана у тому, що сепаратисти стріляють по житловим кварталам, окрім залякування мирних жителів у тому числі й для створення потрібної для російського телебачення картинки.

“Інформація російських каналів взагалі не відповідає дійсності”, – свідчить очевидиця дій терористів Ніна.

Водночас, на Донбасі є люди, які цій інформації сліпо вірять.

“Наслухаються, а потім передають всіляку нісенітницю. От, наприклад, казали, що ввійдуть українські війська, почнуть гранатами закидувати погреби, де люди сидять. Це ж дурня якась. Хлопчики ввійшли, взагалі ні пострілів, нічого, спокійно, жоден будинок не зруйнували. Все це робота сепаратистів”, – каже жителька Слов’янська, яка побувала в окупації й бачила звірства прибічників російського президента Володимира Путіна.

Саме тому, з її слів, не варто вірити “всіляким російським дезам”.

На запитання журналіста Репортер Житомира, чи потрібно заборонити в Україні трансляцію російських каналів, які ведуть ворожу інформаційну політику по відношенню до нашої держави, жителька Слов’янська відповіла ствердно.

“Звісно треба вимкнути, у нас своїх українських каналів достатньо. Ось відремонтують нам телевишку і ми будемо дивитися свої українські канали. Ми ніколи Росію не включали і жили прекрасно, дивилися свої 5-й канал, ТРК “Україна”, “Інтер” дивилися, “ICTV”, багато каналів, “СТБ”, все нормально, нам достатньо цих каналів”, – сказала Ніна.

Нагадаємо, центральні російські канали досягли значних результатів в називанні білого чорним, а чорного білим. Більше половини росіян справді вірять в агресивність України, при тому, що наша держава щоденно піддається масованим артилерійський обстрілам з території Російської Федерації.

Найвідомішим прикладом інфомаційного цинізму “братнього Кремля” став сюжет про “розп’ятого хлопчика”, який викликав огиду не лише в Україні та світі, а й в середовищі незазомбованих Путіним росіян.