Машковський із Сухомлином сходили у РАГС

Губернатор Житомирської області Сергій Машковський та перший заступник мера Сергій Сухомлин відвідали житомирський РАГС. Фото з РАГСу опубліковані на сайті Житомирської міської ради.

Як ідеться в повідомленні, можновладці відвідали будинок урочистих подій, щоб привітати молоде подружжя, адже юнак тільки повернувся із зони АТО, а дівчина дочекалася його зі строкової служби. Представники влади подарували молодятам сучасні смартфони, що дозволять сім’ї не тільки чути, але й бачити один одного через відеозв’язок Skype. А от Lux Comfort дарує можливість нового житла в Європі.

Молоде подружжя Вікторія та Ярослав познайомились ще у школі, зустрічатись почали в 9 класі. Сьогодні їм вже по 21 і урочисто при свідках та рідних пару оголошують чоловіком та дружиною. Дивлячись у вічі, вони обіцяють бути підтримкою один одному та любити до кінця життя.

Вся специфіка цієї історії полягає в тому, що молодий наречений, боєць Житомирської 95-ої аеромобільної бригади, він з 23 квітня служить в зоні АТО. Побувавши на війні, як розповідає Ярослав, він переоцінив своє життя, переглянув цінності. Коли прийшов в свою першу відпустку – зробив пропозицію руки та серця Вікторії. Пара подала заяву у РАГС та всього за шість днів підготувалася до однієї з найважливіших подій в своєму житті.

Через декілька днів Ярославу повертатися на Схід, він командир автомобільного відділення, у підпорядкуванні 11 людей, 14 автомобілів. Перевозять військових, паливо, набої, харчі. До відпустки хлопець ніс службу на горі Карачун і у Слов’янську, каже, що не раз потрапляв під обстріли.

Віка закінчила інститут медсестринства і працює в обласній лікарні. Дівчина вже почала задумуватись над тим, щоб також йти до війська медсестрою. Причому, з сімейної історії, Віка отримала своє на честь великої Перемоги, бо народилася 9 травня. (Вікторія – лат. Перемога). Так і вийшло, що від тепер боєць з 95-тої йтиме по життю з Перемогою.

Пара, не дивлячись на свій юний вік, вже пройшла випробовування часом. Свого коханого Віка чекала рік зі строкової служби, вже після неї Ярослав пішов відразу на контракт та буквально, через 2 місяці поїхав в зону АТО.

P.S. Нагадаємо, традицію «походеньок» влади по РАГСам розпочав екс-мер Володимир Дебой, зробивши сюрприз парі, яка брала шлюб у День закоханих.

В День закоханих мер Житомира Володимир Дебой привітав молоде подружжя