Влада Житомира винайшла асфальт одноразового використання. ФОТО

І тиждень не витримав ремонт ями на вулиці Котовського. Протягом тривалого часу комунальники асфальтували невелику ділянку дороги біля Житомирської гімназії №3. По закінченні ремонтних робіт нове асфальтне покриття вже через декілька днів потріскалося, просіло, а місцями і провалилося.

Житомирські водії розповідають, що довготривалий ремонт вибоїни їм не подобався, тому що створював затори. Однак вони терпіли незручності, бо ж сподівалися, що позбудуться глибокої ями, у якій можна пошкодити авто.

«Я часто проїжджаю по Котовського і особисто спостерігала, як залатували цю яму. На тому тижні одночасно ремонтували 15 комунальників. Я ще подумала, що там може робити стільки людей?!. А вже на цьому тижні бачу результат – асфальт потріскався, просів і хтось встиг провалитися шиною. Цікаво, в скільки обійшовся місту такий ремонт одноразового використання?» – розповідає житомирянка Анна.

Нагадаємо, раніше Репортер вже писав про ноу-хау в ремонті доріг від житомирської влади. За останні чотири місяці ями на вулицях міста латали картонними ящиками, червоною цеглою, а також засипали щебенем і зверху прикривали гілками дерев.

Нова влада Житомира застосувала ноу-хау в латанні доріг. Фото

Влада Житомира продовжує застосовувати ноу-хау в латанні доріг. Фото