Журавський встановив п’ять ігрових майданчиків у Коростишівському районі

Народний депутат Віталій Журавський, як і обіцяв, облаштував у Коростишівському районі п’ять нових дитячих майданчиків.

Політик зізнається – щомісяця отримує сотні листів від мешканців Житомирщини та в міру своїх можливостей намагається реагувати на них і давати відповіді.

«Місяць серпень у моєму робочому графіку – це місяць виконання обіцянок. Кілька тижнів тому я зобов’язався у найкоротші терміни встановити нові ігрові майданчики у Коростишівсьому районі, тим більше, що ані в сільських кошторисах, ані в районному – коштів на подібну статтю видатків не передбачено», – розповідає Віталій Журавський.

Таким чином, п’ять нових ігрових майданчиків з’явилися у селах Старосільці, Стрижівка, Харитонівка, Горіхове та Щигліївка.

Варто зазначити, що свій візит до Коростишівського району Віталій Журавський розпочав із відвідин церкви у селі Щигліївка. Там політик зустрівся із парафіянами та привітав їх зі святом Преображення Господнього, яке ще в народі називають Яблучним Спасом.

«У цей скрутний для країни час ми маємо об’єднатися, забути про чвари, старі образи і потиснути один одному руки», – зауважив Віталій Журавський. Народний депутат побажав селянам миру, спокою, а також милосердя один до одного.